Új jelszó kérése

Cikkek

MPL

 

Kedves Vásárlóink!

 

Értesítünk benneteket, hogy a mai naptól az MPL is szállítja nektek a robogó alkatrészeket! :)

A szállítás költsége így valamelyest mérsékelhető. A csomagszállítást az MPL maximum 2 munkanapra vállalja.

Reméljük, hogy elégedettek lesztek ezzel az új szállítási móddal és a javatokra válik, hogy az MPL-el is szállítunk.

A robogó ébresztése a téli álomból

 

 

A robogó téli kényszerpihenőre történő száműzése sok esetben sajnos annyiban merül ki, hogy a szezon utolsó vállalhatónak mondható napján a tulajdonos letámasztja a gépet egy sarokba, ahol épp nincs annyira útban és elhatározza, hogy majd a tavasz beköszöntével rendbe hozza rajta azokat a hibákat, amik a szezon közben jelentkeztek. Én személy szerint nem támogatom ezt az elvet, már csak azért sem, mert tudom, hogy a törődés meghálálja magát. Tudom, hogy a tavaszi szezon előtti robogó felkészítések során szinte minden szerviz több hetes határidővel tudja csak vállalni a robogók szezonra történő felkészítését, mert sokan egyszerre rohamozzák meg a szervizt és próbálják pótolni a még előző szezonról maradt hibák kijavítását.

Egy kis odafigyeléssel és némi tenni akarással azonban megkímélhetjük magunkat egy több hetes várakozási időtől és akár több tízezer forintos szerelési költség kiadásától. Van néhány akár kötelezőnek is mondható feladat, amit ha elvégzünk a robogón és más komolyabb hibája nincsen, akkor a szezon kezdetére a gép bevetésre kész lesz.

 

 

Robogó téli tárolás

 

 

Abba a kérdésbe, hogy ki milyen minőségű alkatrészt választ a saját robogójába, egyértelmű, hogy beleszólni nem lehet. Ez mindenkinek egyéni döntése, ha másért nem a pénztárca szabta határok miatt. Ezen a tényen túl pedig természetesen az sem mindegy, hogy a robogó valakinek a mindenapjaihoz tartozik, mint közlekedési (netán munka) eszköz, vagy pedig hobbiból, esetleg verseny céljára használja.

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.